Scoringsrekord i 4. divisjon?

8. oktober 2022

Om det ble ny Norsk rekord i scoringer i Buviks hjemme kamp mot KIL/Hemne vet jeg ikke, men det kan umulig vær mange seriekamper i 4. divisjon med flere scoringer?

Resultatet 7-9 skulle en tro stammet fra en handballkamp, og ikke en kamp i 4.divisjon.

Det starten med en meget tidlig scoring til gjestene, og med en utligning for hjemmelaget bare noen få minutter senere. Da kommenterte jeg at dette kunne bli 14-14.

Så mye ble det ikke, men ikke langt i fra.

1.omgangen var jevn, spennende og med mange sjanser til begge lag, og pauseresultatet 3-3 er et godt bilde av det som skjedde.

Så i 2. omgangen renner det inn bakover for Buvik. KIL/Hemne scorer i en periode på alt av dødballer, og det var vanskelig å se at Buvika hadde noen som helst plan for hvordan de skal forsvare seg.

Ikke hører jeg noen klare beskjeder fra trenerbenken heller.

Det jeg hører derfra får meg til å stusse litt over trenerens forståelse av fotball. På Kil/Hemnes scoring nr. 3 kom treneren med en klar men usaklig kommentar til Christian Sommerschild.

Sommerscild taper en løpsduell med KIL/Hemne spissen og får høre det av treneren. At det en den andre stopperen som slår en dårlig pasning på midtbanen og der Tom får et dårlig mottak som fører til KIL/Hemne kontring og påfølgende løpsduell som Sommerschild taper.

Keeper Folstad kommer ut på 16 meter streken. I denne situasjonen legger treneren skylden på Sommerschild som ikke har større fart, mens 3 andre spillere som gjør dårlige valg er årsaken til scoringen.

Jeg skal la være å skrive mer om alle de 9 baklengsmålene, det kan alle logge seg inn hos avisa-ST.no og se selv.

Jeg vil bruken noen linjer på angreps spillet som var desto bedte i denne kampen, og med ungguttene Vik og Nyang er meget gode.

Nyang sto arbeidsledig den første halvtimen. Dette er litt merkelig!

På høyresiden til Buvik sto det 3 spillere ledig det meste av 1. omgang, men ballen ble slått langt mot venstresiden, der den som oftest kom fort tilbake. Det skjedde rett foran treneren, og han burde gitt noen klare meldinger tidlig i omgangen.

Når de etter hvert begynte å spille på Nyang, svarte han med 3 flotte scoringer, og det var nære på et par ganger til.

Med sluttresultatet 7-9 skulle en tro at begge lag scoret på alle sine sjanser. Det er ikke riktig. Buvik hadde sjanser til å score både 1-2-3-4 og 5 ganger til.

Jeg anbefaler alle å se kampen som ligger ute på Søra.