Randi Marie stenger døra for siste gang

25. juni 2022

Da har bestyrer Randi Marie på Ilhaugen barnehage stengt døra for siste gang.

Denne uka ble litt spesiell på Ilhaugen barnehage da alt ble gjort for en siste gang, og mange både ansatte og foreldre hadde nok en tung dag på fredag da de hentet barna for siste gang, og de ansatte dro fra jobb for en siste gang.

Men de var slik politikerne ønsket det, for å spare et beløp de ikke helt hadde oversikt over. Og det begynner nok nå å brenne et «blått lys» hos de som var mest aktive i å få gjennomført denne nedleggelsen.

Det ryktes at det allerede begynner å bli få ledige plasser både på Hammerdalen og Oterhaugen, og det allerede før noen vet hvor mange barnehageplasser de 50-60 familiene som i løpet av året kommer flyttende til Buvika har behov for.

Det gir nok ikke høye odds for at det i løpet av høsten/vinteren blir avis skriving og klager på at de nye innbyggerne ikke får plass til sine små i barnehagene.

At alle de «sentrale» politikerne som var med å stemte for nedleggelse nå gir seg i politikken forstår jeg godt. De hadde nok fått hard medfart og blitt strøket av mange ved neste års valg. Og kanskje ser de allerede at dette ikke var så smart? Jeg misunner i alle fall ikke de som skal ta over styringa i Skaun kommune, med en økonomi der dagens politikkere har brutt 2 av sine 3 handlingsregler, og der det vil ta minst 5-6 år å få bygd ny barnehage.

Og Buviklistas leder innser nok allerede at hans innsats for Buvika de siste 4 årene innebærer at det beste nå er å legge ned lista? Jeg blir i alle fall overrasket hvis noen overtar ledelsen, og om det i det hele tatt finnes noen som vil stå på lista?

Jeg personlig kommer til å savne både barn og ansatte, og det var flott når jeg på St.Hans aften fikk overrakt blomster fra Sofie, som hadde laget blomster til alle ansatte, og da måtte også jeg få. Takk Sofie!

Nye Allbrukshuset.

Allbrukshuset vil fra 1.8 ha 2 utleie lokaler der vi vil legge til rette for alle former for leietakere, og vi har inngått avtaler med andre firmas som kan bistå med oppdekking, pynting, servering og matlevering. Vi håper hermed at folk både i Buvika og omliggende kommuner bruker oss slik at Buvika fortsatt kan beholde et hus der dere alle kan leie til bryllup, konfirmasjoner, dåp, bursdager, slektstreff og minnesamvær.

Allbrukshuset beholder en del av lekeapparatene etter barnehagen, og alle er velkomne til å bruke disse, men vi ønsker at det er foreldre med, og at det ryddes etter besøket.

Vi gjør oppmerksom på at de dagene Allbrukshuset er utleid, så betaler leietakerne også for å disponere uteområdet, og ber derfor om at alle tar hensyn til dette og i stedet bruker lekeplassen på Ilaberget eller i Skogaromet i stedet.