Nye Krokus cup

7. mai 2018

Cup general Ole Røstad ser ut over Da-Tel arena.

Ole har i et utall år ledet arbeidet med Krokus cup, og jeg beundrer hans engasjement for dette arrangemanget.

Et vellykket Krokus cup arrangement er helt avgjørende for at Buvik IL’s fotballavdeling skal kunne holde treningsavgiftene nede på et relativ lavt nivå.

Buviks fine bane anlegg kom til sin rett under årets cup som for første gang ble arrangert over kun 1 dag, der det ble spilt på 12 baner samtidig.

Med det systemet kretsen nå leger opp til med treningscuper på vinteren/våren for lag fra 14 år og oppover, blir nok dette det som i fremtiden blir Krokus cup.

Arrangøren skriver at dette var den 38 Krokus cupen. Dette er nok ikke helt riktig, da det ble innvitert til og arrangert REMA 1000 cup i 3 år. Så det riktige er nok at dette var den 35 Krokus cupen.

Jeg gikk rundt på cup området i rundt 3 timer, og alle jeg snakket med syntes det var veldig morsomt og fint arrangement.

Den største utfordringen for cup komiteen blir å finne flere parkeringsplasser. Det var rimelig kaotist i Buvik sentrum dennne dagen, men parkeringsvaktene løste dette på en grei måte.

Krokus cup har endelig fått sin egen maskott. Jeg vet ikke om maskotten har fått noe navn, men det er kanskje en ide med navnekonkuranse?
Nye Da-Tel arene der de eldste klassene spilte sine kamper.
Et av Buvik Ils jenter 8 lag gjør seg klar til kamp.
Her er det full fart etter ballen. Ingen ting å si på innsatsen.
Å være keeper kan til tider være kjedelig. Da brukes tiden til litt turn øvelser.
Kiosk køen var til tider lang, men kaffen var god, og Krokus cup har utviklet seg siden jeg var med som arrangør. Nå er det både VIPPS og glutenfri mat.

Vil gratulere daglig leder, cup ledelsen og fotballstyret med et vellykket arrangement, og en god løsning for «nye» Krokus cup.