Kim Are fikk sin Lasse

5. september 2012

Lørdag 1. september ble nok en minnerik og spesiell dag for mange, ikke minst for alle som var i Buvik kirke. Det ble nok en merkedag for kirken og menighetsrådet også.

For 10 år siden kunne jeg ikke en gang ha drømt om at jeg i 2012 skulle overvære en » bryllupssermoni » i Buvik kirke der 2 menn satt sammen foran alteret.

Det drømte nok ikke sokneprest Dagfinn Bjerkestrand om heller. Han avslo søknaden fra Kim Are og Lasse da de første gang søkte om å få låne kirka til denne seremonien, og menighetsrådet fikk nyheten i lokalradioen uten at de hadde fått være med å behandle noen søknad.

Etter diverse møter, mailer og telefoner ble det allikevel gikk grønt lys fra menighetsrådet, og paret kunne starte planleggingen av seremonien og selskapet med slekt og venner.

At de har planlagt i nesten 2 år, bar lørdagen et lite preg av.

De ankom selvfølgelig kirken i en hvit limousin, og oppdekningen og pyntingen i selskapslokalet var dekorativ og stilren.
Barna i deres familier var » brudesvenner og brudepiker «.
Litt spente og nervøse.
Lasse sang » bless the broken road » under seremonien, og det utløste nok sterke følelser hos Kim Are.

Prest Knut Kittelsaa, her under forbønnen, snakket mye om kjærlighet i sin tale, men han fortalte også hvordan Kim Are og Lasse møttes, og hvordan de i flere år holdt forholdet hemmelig.

Som vi ser på bilde hadde Kim Are og Lasse med seg 4 kvinnelige » forlovere», 2 kledd i gule kjoler og 2 i sorte kjoler.

Irresistible sang under seremonien, og jentene er nå bare en fryd for øyet da!
I tillegg til at de synger bra selvfølgelig!

Hele seremonien ble avsluttet med solosang av Espen Selbæk. Mens Kim Are og Lasse forlot kirka sang han » you’ll never walk alone «.  For en «Liverpool fan» ble det en minneverdig avslutning på en fin seremoni.