Høst sesongen for senior/junior og G16 år.

9. november 2018

Herrer senior hadde en sesong lang i overkant av det jeg forventet, og endte på en flott 2. plass, bare 3 poeng fra opprykk.

Med Ole Johan Helland som ny trener ble de siste års negative trend snudd til det positive. Treningsoppmøte var bra, og stemningen i spillergruppa meget positiv.

Svorkmo var den store favoritten før seriestart, og de innfridde og rykket opp.

Buvik junior var vi klar over at hadde litt for få spillere, men vi mente at det på guttelaget var flere burde få utfordringer og som kunne bidra på juniornivå.

Allerede tidlig på våren opplevde vi at flere av juniorene ikke kom på trening, og på tross av flere telefoner og samtaler uteble disse.

Dette medførte at mange av de beste guttespillerne etter hvert måtte spille både på gutte- og juniorlaget.

På tross av at laget besto stort sett av guttespillere ble laget nr. 2 i 2. divisjon, bare 1 fattig poeng unna opprykk til 1. divisjon. En meget god prestasjon.

Gutter 15 og 16 hadde fra starten av 38 spillere. Dette er mer en nok til å stille 2 lag.

Klubben hadde meldt disse på i 0-divisjon og 1. divisjon. Dette er meget ambisiøst, og det viste seg etter hvert at dette var vel optimistisk.

0.divisjon er en divisjon der de absolutt beste lagene i Trøndelag spiller, og for å hevde seg i den divisjonen kreves det mye av både spillere, trenere og støtte apparat.

Buvik hadde nok mye av dette på plass, men etter hvert kom skadene, noen prioriterte handball, og noen prioriterer ski. Disse guttene er i den alderen at for å hevde seg på topp i de forskjellige idrettene på noe prioriteres bort. Skole og kjærester blir også faktorer som spiller inn.

På tross av dette klarte 0.laget seg bra. Det så vi ikke minst i den siste kampen der de møtte kretsmester Strindheim. Det endte med tap 5-0, men en bra kamp. Buvik var litt svakere inne i begge 16 meterne, men laget kom til flere store målsjanser som kunne gjort resultatet mye jevnere.

2.laget fikk en tøff vårsesong, der det ble mange tap, og nedrykk til den divisjonen de skulle vært meldt opp i fra starten av. Det var nok flere som mistet litt motivasjon, men mange holdt ut, og i høstsesongen kom oppturen.

Høstsesongen ble nok langt morsommere enn hva våren hadde vært. Laget tapte bare 2 kamper, og kom på en flott 2. plass i sin avdeling.

Takker for en flott sesong til alle spillere på de lagene som vårt utvalg hadde ansvaret for!

Så kommer jeg tilbake med en ny artikkel om mine opplevelser som medlem av det sportslige utvalget som hadde ansvaret for Herre senior/junior og gutter 16 år. Det er dessverre ikke like morsomt.