Enveiskjøring i cup kamp mot Gauldal FK

9. september 2021

Enveiskjøringda Buvik senior møte Gauldal FK.

1.     omgang

Det tok bare 4 minutter før Buvik scoret det første måletmot Gauldal FK, og Buvik scoret 3 mål til før halvtimen var gått.

De siste 15 minuttene av 1. omgangen ble Buvik litt ivrigeog det ble noen feilpasninger som lot Gauldal få låne ballen i korte perioder.

Men det ble aldri noen store utfordringer for Buviksforsvarsfirer, der unge Mathias Leander Nyang spilte en god kamp. Tror nestenikke han slo en eneste feilpasning i kampen, og opptrådte med en ro som jegaldri har sett hos en så ung stopper i Buvika. En spennende spiller som medriktig matching og oppfølging kan nå langt. Håper bare ikke han lar seg lokkeav tilbud fra middelmådige klubber.

Buvik har i dag et meget ungt lag som kan rykke opp til 3.divisjon allerede i år, selv om jeg tror det er for tidlig for dette ungemannskapet. Laget leder sin avdeling etter de 3 første kampene.

Jeg ser nå noe jeg har savnet i noen år, og det er en klarplan og struktur i spillet, samtidig som spillerne er flinke til å variere fra kortepasninger med en og to tøtsj spill, sammen med noen langpasninger på vingene.

2.     omgang

Buvik byttet ut mye av laget i pausen og hele benken varinne på banen i løpet av kampen, og det så ikke ut til at det svekket laget.Jeg tror det var 6 juniorer på banen en periode av 2. omgangen?

Buvik starte 2. omgangen som første, og scoret etter bare etpar minutter, og da var nok kampen punkter, som om den ikke var det til pause.

Det gikk 20 minutter der Buvikingene sløste litt medsjansene og lekte seg litt, men de siste 20 minutt spilte laget flott fotballder pasningene var presise og det ble kombinert fint inne i Gauldals 16 meter.Dette resulterte i flere flotte scoringer, og tavla stoppet til slutt på 9-0til Buvik.

I denne omgangen debuterte Oliver Kristensen for Buviksenior, og aldri før har jeg opplevd at en junior har scoret 3 mål i en omgangi debut kampen sin. (Håper han fikk med seg match ballen med autografen fraalle spillerne hjem?)

Jeg gleder meg til å følge også denne spilleren både påjunior og senior lagene. Broder Theodor Kristensen (også han junior) fikk sindebut i en cup kamp mot Lensvik tidligere i høst og har allerede fått 5 kamperfor seniorlaget.

Seniorlagets neste hjemmekamp spilles lørdag 11.09. kl.16.00, og motstander er Rennebu. Da bør Buvikinger som elsker fotball møte opp,og støtte dette unge og fremadstormende laget.