Endelig ruller fotballen igen.

25. august 2021

Tirsdag 24.august 2021 ble det endelig spilt en offisiell senior kamp igjen på Da-Tel arena, da Buvik møtte Stjørdals-Blink til kamp i 4. divisjon.

I et forferdelig høstvær med stiv kuling og regn var det 2 spillesugne, men litt rustne lag som møttes til kamp, og det jeg fikk se av Buvik gjør meg optimistisk på vegne av Buvik fotball.

Laget var en fin blanding av den gamle stammen med Håkon Folstad, Christian Sommerschild, Even Nilsen, Simon Bjørset, Tom Christian Framnes samt Roy Gunnar Pedersen som er tilbake i Buvik drakt etter noen år i Melhus.

Disse mikset med en masse ung gutter, samt noen nyervervelser utgjør et spennende lag, som jeg syntes presterte bra tatt i betraktning at de kun har trent sammen en kort periode, og knapt spilt kampen sammen.

Buvik møtte en ungt Stjørdals-Blink 2 lag som også tidvis også spilte fin fotball, men det ble tilslutt for mange feilpasninger og ikke minst en selvmål som ødela kampen for dem.

Men det må sies at Buvik var et bedre lag og vant veldig firtjent 4-1 etter et selvmål av Stjørdals-Blink samt scoringer av Even Nilsen, Marcus Nyang, og et stjerne treff av Tom Christian Framnes som fra 30 meter klistret ball opp i hjørnet.

Forsvarsrekka gjorde en meget bra kamp. Midtbanen kom også bra fra det, men de 3 i angrep har nok mye mere å gå på. Ingen av dem spilte dårlig, men samhandlingen og presisjonen og ikke minst avslutningene satt ikke helt i denne kampen. Jeg synes også vingene var for lite flinke til å holde bredden.

Totalt sett: meget positiv, og ikke minst morsom med fotball igjen, selv på en kveld med skikkelig høstvær.