Buvik vant bunnoppgjøret mot Nardo 2

30. mai 2022

Buvik vant 5-1 over Nardo 2. Dette var en kamp Buvik måtte vinne for ikke å havne under nedrykksstreken, og det unge mannskapet leverte en meget god kamp.

Anført av «veteranene Håkon Folstad, Christian Sommerschild, Simon Bjørseth, Mathias Eid og Tom Framnes gjennomførte Buvik en god kamp. Men det må også nevnes at dette laget med 10 juniorspillere på banen i dag, de spiller tidvis morsom fotball.

I dagens kamp er det 17 åringen Eskil Forren-Vik som fortsetter å imponere. Han minner mye om en tidligere lynving på Buvik, Eskil Sivertsen, men denne Eskilen har et mye større repportoar av finter, og har en fotballforståelse som bare imponerer meg.

Jeg håper han slipper skader og blir i Buvik et par år til, før han søket utfordringer i høyere divisjoner. Her er et talent som fort kan havne i Ranheim, og med riktig oppfølging vil kunne bli aktuell for RBK om noen år.

Men Buvik har nå mange juniorer som kan sørge for at Buvik igjen kan ta steget opp i 3. divisjon, og kanskje med riktig trener også kan ta steget opp i 2. divisjon?

I denne kampen debuterte Sander Forren som høyrebeck, og Eskil Snøfugl var Christian Sommerscild sin makker i midtforsvaret. Dette er 2. års juniorer som nok var preget av stundens alvor, men kom brukbart fra oppgaven.

Teodor Kristensen avsluttet kampen som høyrebeck, og jeg synes han kom meget godt fra den oppgaven.

Buvik sliter med mange skader, og må kanskje se litt på hvorfor? Det kan ikke være tilfeldig at mer enn 10 junior og seniorspillere nå er ute med skader, og så kan det kanskje være en ide å sende noen av dem til Frank Kristiansen for behandling?