Buvik tapte bunnoppgjøret mot Svorkmo

26. mai 2022

Buvik tapte 2-1 i bunnoppgjøret mot Svorkmo på Da-Tel arena.

I første omgang var Buvik klart best og burde ledet med både 1 og 2 mål, men i stedet tak Svorkmo ledelsen på den eneste klare målsjansen de har i denne omgangen.

Andre omgangen fortsatte som den første, med en klar Buvik dominans, men Svorkmo var bedre med i denne omgangen, og øker etter hvert ledelsen til 2-0. Buvik får en redusering når kvarteret gjenstår, men på tross av mange sjanser der det kun gjensto å putte ballen i mål, så ville den ikke i Svorkmos mål flere ganger.

Alle Buvik spillerne som forsøkte å skyte, hadde en veldig tung ryggsekk på denne kvelden, og de fleste avslutningene gikk høyt over mål.

På Buvik laget var Simon Bjørset tilbake på midtbanen, og det merket medspillerne godt. Simon løper og takler mer og bedre enn de fleste på dette nivået, og han er bestandig spillbar. Han er pasningssikker og er bestandig rettvendt. Sjelden å se ham spille støtte pasninger.

Sindre Langørgen som kom fra Nardo tidligere i vår, er en klar forsterkning på midtbanen, og Eskil Forren-Vik ble endelig bruk på den plassen han er best.

Unggutten minner meg om en gammel landslagspiller, Myggen (Erik Mykland), han er liten og lett, rask og kondisjonssterk. Men hans største ferdighet er finter. I denne kampen herjet han mot Svorkmo forsvaret. Han kan nok som Myggen, dra av 3-4 spillere i en telefonkiosk. Klart kampens beste spiller.

Christian Sommerschild var endelig tilbake som midtstopper, og det er nok den posisjonen han er best i. Christian har godt oversikt, er plasserings- og taklings sterk. Som spiss derimot kommer han først til sin rett hvis Buvik begynner å slå inn pasninger fra vingene, noe som har vært helt fraværende de gangene han er brukt i angrep.

Kampen sett under et, er Buvik det klart beste laget, men Svorkmo scoret 2 og Buvik bare et. Da blir det ikke noe poeng.

Buvik ligger nå akkurat over nedrykksstreken, og blir det et nytt tap i neste hjemmekamp der de møte Nardo 2, som ikke har vunnet kamper enda denne sesongen, da begynner det å brenne et blått lys. Den kampen spilles hjemme søndag 29. mai.