Buvik – Støren 6-0 (3-0)

28. april 2019

Sesongens 2. seier burde som den første vært mye større.

Det stoppet på 6-0, men burde vært 8-0. Buvik misbruket en sjanse fra straffemerket, og ble av en ellers god dommer snytt for sesongens klareste straffe. Den var så klar at ass.dommer som sto 10 meter fra, og hoveddommer også var godt plassert umulig kunne oppfatte hva som skjedde?

Og det kunne vært dobbelt så mange scoringer. Størens keeper var nok kampens klart beste spiller. Jeg regnet ikke, men mener han måtte ha 8-9 redninger på gode skudd og ikke minst der Buvik spillere er alene med ham.

I tillegg hadde Buvik minst 10 avslutninger fra god posisjon som ble «måkt» godt over mål. Kanskje greit med litt skuddtrening snart, og «ryggsekken» bør legges igjen i garderoben før neste kamp.

Støren derimot, hadde et par halvsjanser i første omgang, og et langskudd i tverrligger i 2. omgang. Det var det hele.

Buvik har vært helt overlegne  i sesongens 2 første kamper, og det ser meget bra ut med rekrutteringen, selv om det i denne kampen var synlig at enkelte av spillerne hadde spilt juniorkamp tidligere i uka.

Så går det nå rykter om at Ranheim har forhørt seg om et par av lagets yngste spillere. Dette synes jeg er useriøst av Ranheim, og tviler på om de hadde likt at Rosenborg eller andre klubber hadde begynt å signalisere at de ønsket overgang fra en av Ranheims spillere nå like etter seriestart.

Jeg håper de aktuelle spillerne har is nok i magen til å fullføre sesongen for Buvik og så vurderer fremtiden til høsten.

I denne kampen synes jeg midtstopperne gjør en bra kamp.Ikke minst Erlend Mo Rognes som jeg synes har tatt store steg etter at han fikk Christian Sommerschild som makker. Ellers mener jeg Magnus G Skirstad var Buviks beste spiller. Han jobber hele kampen, takler godt, og gjør fornuftige valg hele kampen. I tillegg scorer han 2 mål. Even Nilsen spiller aldri en dårlig kamp. Så heller Ikke denne gang, men avslutningene har jeg sett bedre.

Neste kamp for Buvik er borte mot Tempo, som ser ut til åbli en av utfordrerne til opprykk. Kampen spiller på Romulslia  kunstgress den 3. mai kl. 20.00.