Buvik – Rindal 7-1 (1-0)

27. mai 2018

En grei 1. omgang av Buvik der de har spillet, men ikke klarer å sette ballen i mål. Morten Trøan starter på alt av muligheter, og får tilslutt lønn for strevet da han gir Buvik ledelsen etter at en halv time er spilt.

Så i 2. omgang løsner det, og da blir det litt ketchup effekt, målene renner inn, og stopper først på 7-1.

Tom Framnes scorer 3 av målene, i tillegg setter Even Nilsen, Joachim Normannseth og Tore Singsaas et hver.

Rindal kom til et par sjanser i tillegg til scoringen sin, men de ble stoppet av en god Buvik keeper.

Helge Sumstad er som vanlig en god og trivelig dommer, som bestandig har full kontroll på det han holder på med. 5. divisjons klart beste dommer.

Fremtiden for seniorfotballen i Buvika:

Det er litt morsomt å se utviklingen av dette laget sammenlignet med sesongen 2017. Det er de samme spillerne, men samspillet og spillegleden er noe helt annet dette året. Selvfølgelig er det en divisjon lenger nede, og dermed lettere motstandere, men det at disse spillerne nå har trent å spilt sammen over en lengre periode, gjør at de nå finner hverandre, og vet hvor og når løpene skal komme. At laget har mye å gå på når det gjelder avslutninger, er det ingen tvil om. Det produseres målsjanser hele tiden, og når effektiviteten bedres vil dette bli morsomt.

Laget har ingen ambisjoner om opprykk dette året, men de er nå et av 3-4 lag som til høsten kan kjempe om akkurat dette. Det er kanskje i tidligste laget, for spillerstallen er liten. Men om et par år er stammen i G 16 laget klare for senior, og da kan Buvik fort ha et lag i 3. divisjon igjen?

Det spørs bare om fotballstyret ønsker at Buvik skal ha et lag høyt i divisjons systemet? Forutsetningene er iallefall nå til stede, med et lag i klar fremgang, mange gode spillere på aldersbestemte lag, og en gruppe med ansvar for disse lagene, med lang erfaring fra fotballorganisering, og med bred kompetanse på mange felt.