Buvik på sitt beste og verste.

13. mai 2019

På bilde er det Pål Andre Riaunet som setter ballen i tverrliggeren i en periode der Buvik rundspiller Kolstad 2.

Buvik slo Kolstad 2 etter i fartsfylt og god første omgang, men gjorde det igjen spennende med en veldig svak 2. omgang.

Buvik hadde 8 store målsjanser de første 10 minuttene, men ballen smalt enten i tverrliggeren, eller ble reddet av keeper. Det er merkelig at laget unngår å score på alle de store sjansene.

Men i det 20. minutt kommer endelig scoringen, og bare et par minutter senere blir Buvik tildelt straffe, noe tvilsomt. Så avsluttes omgangen med 3-0 i sluttminuttene,og Buvik går til pause med en meget fortjent ledelse

Denne omgangen er klart årsbeste på hjemmebane. 15-2 i sjanser til Buvik denne omgangen.

Andre omgangen startet med ny scoring til Buvik, og kampen var avgjort, og det påvirket spillet.

Fra den scoringen og ut omgangen er desidert års verste på hjemmebane.

Buvik vant sjelden en duell, og gjorde de det, så ble ballen pælmet lengst mulig,og stort sett alltid til en Kolstad spiller.

At Kolstad ikke scoret før i det 70. minutt må betegnes ren flaks, og at de kun scorer 2 skal Buvik være glade for.

Buviks klart beste i denne kampen: 3 måls scorer Pål Fredrik Simonsen.

Bård Stenseth som så kampen mot Tempo, mente at det var akkurat det samme i den kampen. En god første omgang, og en svar 2. omgang.

Denne gangen må jeg kommentere dommeren. Den straffen han ga Buvik var tvilsom, men han fikk ikke med seg 3 helt klare straffer. Det var ellers mange andre tvilsomme avgjørelser. Det har stort sett vært bra dømming i de tidligere kampene, men denne kamplederen var svakt.

Buvik har starten sesongen veldig bra, og har vunnet sesongens 4 første kamper. Neste kamp er borte mot Ketil Fjærans Trønder-Lyn mandag 20. mai kl. 20.00