Buvik – Leik 6-4

25. mai 2019

Tom Framnes tilbake i Buvik drakt.

Buvik slo Leik veldig fortjent 6-4, men noe må gjøres med forsvarsarbeidet. Buvik kan ikke fortsette å spille forsvar på dagens nivå.

Leiks angrepsrekke er ikke divisjonens beste, men Buvik forsvaret inviterte dem inn i egen 16 meter flere ganger. Leik takket og bukket og scoret 4 mål. Flere av dem rene gavepakker.

Buviks 16 meter så i perioder ut som en åpen godteributikk, der Leik spillerne forsynte seg grådig.

En merkelig forsvarskamp der Buviks keeper klarer å skade seg selv uten at noen Leikspillere er i nærheten. Den situasjonen hadde gitt enorm respons på You Tube.

Midtbanen løper og jobber hele kampen, og vinner dueller, men pasningskvaliteten kan bedres. Vilje og tempo blir for høyt i forhold til teknikk. Kanskje kan det å roe ned litt, og bruke litt tid på å orientere seg før pasningen slås kan være løsningen?

Det er litt merkelig at det i store deler av kampen slåes lange (sjanse) pasninger, i stedet for å bruke medspillere som ofte står ledige på kantene.

Spiller prestasjoner:

Simon Bjørset var endelig tilbake etter skade avbrekk. Han er stabiliteten selv. Vinner mange dueller, mister sjelden ballen, og slår enkle og presise pasninger.

Kaptein Even Nilsen med sine 2 scoringer må også nevnes, men Even har mye å gå på enda.Spesielt i pasningskvalitet, og når han finner de enkle pasningsvalgene, i stedet for å føre ball. Jeg gleder meg til han finner storformen.

De 3 lengst fremme synes jeg er gode i denne kampen. Spesielt Markus Nyang, han leker seg med Leik forsvaret i hele kampen.

Morsom også se Tom Framnes tilbake i Buvik drakten. Han hadde nok litt høye skuldre i denne kampen, men jobber bra, uten å komme til de store sjansene. Blir moro å se han, når samarbeidet med Krogstad sitter.

Pål Fredrik Simonsen gjør også en utmerket jobb med sine 2 scoringer. Han er bestandig på løp i bakrom, og en utmerket avslutter.

Neste hjemmekamp er mot tabell leder Utleira den 07.06. kl. 20.00.

Kåring:

I dennekampen er det vanskelig å velge hvem som burde fått stjerner eller poeng. Men tror jeg ville gitt 3 til Markus Nyang, 2 til Simon Bjørset, og 1 til Magne Simonsen. Så blir det litt urettferdig å utelate Emil Offerdal Johansen, som gjør en utmerket jobb både som bekk og ving.