Buvik junior slo Sverresborg 6-2

31. mai 2019

Med 3 kamper igjen av vårsesongen leder juniorene sin avdeling. Med seier i 2 av de 3 siste kampene vil Buvik vinne avdelingen, og spille 0. divisjon til høsten. Det er meget bra av et så ungt lag, der mange spillere kun er 16-17 år.

Bare en av årets juniorstall er siste års, resten av laget spiller junior også neste år, og flere av spillerne har ikke nådd junior alder enda og kan spille i 3 år til. Imponerende.

Kampen.

Første omgang var veldig bra av Buvik, og de ledet komfortabelt 4-1 til pause. En ledelse som burde vært mye større. Buvik hadde blant annet skudd i tverrligger og over mål fra 5-6 meter, der keeper var heltutspilt.

Andre omgang ble et lite antiklimaks. Mye av spillet foregikk på midt banen, og begge lag var upresise i pasningsspillet.

Buviks venstreside med Magnus og Marcus, som sammen med midtbanen, er Buviks beste lag deler, sto arbeidsledig store deler av omgangen.

Det var først når Sverresborg fikk sin 2. scoring at Buvik fikk litt orden på spillet igjen, og punkterte kampen med 5-2 og 6-2.

Et imponerende resultat mot det som mest sannsynlig er avdelingens nest beste lag?

Dette laget bestående av mange 16-17 åringer slutter ikke å imponere meg, og jeg håper Buvik klarer å beholde denne stammen til de blir senior spillere.  Da er det håp om at vi igjen kan få oppleve 3. divisjons kamper på Da-Tel arena.

Av de 3 gjenstående vårkampene spilles 2 på hjemmebane.

Den første mot Oppdal den 6. juni kl. 19.30, og den siste mot Strindheim 2 den 19. juni kl. 20.00. Vil dere se morsom og underholdende fotball møt opp og støtt denne gjengen!