Buvik junior har starte sesongen bra.

18. mai 2022

Juniorlaget er godt i gang med sesongen 2022.

På de første 6 kampene har det blitt 3 seire og 3 tap, og med 9 poeng er det Buvik som nå leder 0-divisjon.

Men dette vil nok endre seg noe da det er stor variasjon i antall spilte kamper.

Levanger på 9. plass har spilt bare 2 kamper, mens Buvik, Ranheim TF og Steinkjer har spilt 6. 

Overraskende nok er det Byåsen TF som ligger på bunnen med 4 spilte kamper og 0 poeng.

Trond er nest sist også de med 4 kamper og kun 4 poeng, og 3 av de poengene tok de mot Buvika.

Jeg forventet en tett og jevn kamp, da både Buvik og Steinkjer begge hadde spilt 5 kamper, og begge hadde 6 poeng før kampen.

Jeg ble litt sjokkert da Steinkjer allerede i sitt førsteangrep tok ledelsen 1-0, men deretter var der bare 1 lag på banen.

Buvik utlignet i det 8 minuttet og tok ledelsen 2-1 allerede etter 12 minuttet, så ble det 3-1 i det 19 minuttet, og i det 28 minuttet scoret Steinkjer selvmål.

Pauseresultatet ble dermed 4-1.

Buvik slapp seg litt ned prestasjonsmessig i 2. omgang, og det ble byttet mye på mannskapet, men laget vant også andre omgangen 2-0,slik at sluttresultatet ble 6-1.

Dette var en morsom, og underholdende kamp som absolutt frister meg til flere besøk på juniorkamper, og flere som er glade i Buvik fotballen bør møte på Da-Tel arene for å se dette laget. Her er det mange talenter som Buvik bør ta godt vare på, og kanskje igjen oppleve stemningen på stadion når det kommer lag fra hele landet for å møte Buvik.

Jeg vil ikke referere mål scorere når jeg skriver om dette laget, for på dette stadiet synes jeg ikke det er det viktigste.

Her er det en god målvakt, selv om han ikke fikk vist seg fram i denne kampen. Tror ikke Steinkjer har et eneste skudd på mål utenom scoringen?

Det var 2 solide stoppere som hadde god kontroll i hele kampen, og det var 2 backer som var gode, men kanskje ble noe offensive i perioder.

Midtbanen jobbet godt og var veldig involvert i både i scoringer og gjennomspill som førte til scoringer.

De 3 lengst fremme var nok de jeg la mest merke til i denne kampen, de produserte sjanse på sjanse, og Buvik kunne med litt bedre uttelling scoret dobbelt så mange mål.

Jeg savner flere fra juniorlaget i 2021, men vet ikke om det er skader, sykdom eller overganger som er årsaken til at de ikke er med, men jeg savnet dem ikke i denne kampen. De som spilte, laget en underholdendekamp, og jeg er nok tilbake til neste hjemmekamp.

Jeg synes engasjement fra «benken» er bra, men det er ikke et godt signal til guttene når treneren (tidligere dommer som dømte godt oppe i divisjonene) pådrar seg gult kort.