Buvik jenter 11 år

20. september 2021

Søndag 19 september ble jeg invitert til Buvik stadion for å se kamp der Buviks jenter 11 år skulle møte Rennebu.

Den skulle spilles på samme tid som Rosenborg møtte Sarpsborg 08, men jeg valgte denne gangen å prioritere jentelaget, noe veldigmange foreldre og andre også gjorde. Faktisk tror jeg det var flere tilskuere på denne kampen enn det var på siste senior kamp.

Jeg så dette laget for 2 år siden, og utviklingen siden den gang er enormt stor.

Sist så jeg flere som slo hjul på banen under kampen. Denne gangen var de fleste jentene virkelig ivrige og opptatt av det som foregikk på banen.

Det er stor spredning i ferdighetsnivå på dette alderstrinnet, men det er helt naturlig. Noen er tøffe, andre litt beskjedne, og noen må ha tilrop fra sidelinjen for å tenne til. 

Min opplevelse var positiv, og Buviks jenter har kommet mye lenger i spilleforståelse og utviklet et langt bedre tilslag på ball enn sine motstandere fra Rennebu.

Denne kampen innehold det meste, fra scoring ettermøljespill foran motstandernes mål til susende langskudd i vinkelen, til et og to pasnings spill som førte til scoring.

I mål hadde Buvik også god kontroll. De få gangene Rennebu kom til avslutninger hadde målvaktene god kontroll og reddet enkelt.

I slike kamper er antall mål uviktig og det føres ikke tabeller, og jeg skal derfor ikke skrive noe om resultatet av klampen, men jeg gleder meg til neste gang jeg skal se dette laget. 😊