Buvik – IL Tempo 2-1 (2-1)

24. august 2019

Buvik slet litt i starten på kampen mot IL Tempo, og kom også under 0-1, etter et meget godt plassert langskudd fra over 20 meter.

Buvik kom etterhver mere med i kampen, og fikk tildelt en meget billig straffe,og utlignet til 1-1.

Derfra og ut kampen var det  Buvik som styrte og stelte som de ville på banen.

IL Tempo fikk låne ballen noen ganger, men kom aldri til en skikkelig avslutning, og beckene dere ble kjørt karusell med i hele kampen.

En av dem forsøkte å takle Marcus Nyang, men ble grundig lur, og ble liggende igjen på gresset, og skadet seg selv såpass at han måtte byttes ut.

Buvik forsvaret med Emil Offerdal Johansen, Erlend Mo Rognes, Christian Sommerschild og Magnus Gangaune Skirstad, hadde full kontroll, på Tempo’s angripere.

Jeg lar meg stadig vekk imponere av unge Skirstad som har full kontroll på langt mere rutinerte spillere.

Han bidrer stadig vekk med gode offensive løp, og gode innlegg, men imponerer aller mest i den defensive delen.

Han kommer fort opp i motspillerne, er flink til å holde dem feilvent. Bommer han på en takling, tar det bare ett lite sekund, så er han der igjen og takler på nytt, og han slår sjelden en feilpasning.

Buviks midtbane med Even Nilsen i anker rollen, og med Pål A Riaunet og Daniel S Krogstad jobber godt hele kampen, og gir ikke Tempo’s midtbane noen ro med ballen, og de får aldri spilt opp sine angripere.

Buviks angrep med Tom Framnes, Marcus Nyang og Pål F Simonsen, var stadig på farten, og ikke minst Marcus var god i perioder, men jeg savner at han utfordrer enda oftere utover, og tar med seg motstanderbeckene på flere løpeturer.

En veldig fortjent seier til Buvik der jeg synes Magnus G Skirstad, Even Nilsen og Marcus Nyang er de beste, men hele laget gjør jobben og vell så det.

Buvik sendte i denne kampen innpå en debutant iSigurd Jerman Bjørstad, som kommer fra 4. divisjons spill hos Salangen. Han kan bli en fin forsterkning i Buviks forsvaret.

Buvik leder nå sin avdeling med 5 poeng ned til Utleira og 7 poeng til IL Tempo, mens Tr. Lyn ligger 8 poeng bak, men med 1 kamp mindre spilt.

Den kommende uken møter Buvik, Kolstad 2 på bortebane på torsdag, og så kommer Tr.lyn på besøk på søndag.