Buvik har i de 2 siste kampene tatt 6 viktige poeng

4. oktober 2022

Buvik senior her de siste 2 kampene scoret 7 mål og kun sluppet inn 1. Det har gitt laget 6 meget verdifulle poeng for å unngå å havne i nedrykksposisjon.

I forrige runde var det Svorkmo som måtte se seg slått med 3-0.

Dette var en kamp her Buvik rundspilte Svorkmo i første omgang, men byttet inn hele benken i andre omgang. Det er nok riktig å gi de spillerne en mulighet i en kamp som de har fullstendig kontroll på. Dessverre le 2. omgangen en lang og kjedelig omgang som det er best å bare glemme.

I den siste kampen var det Strindheim 2 som var motstander. Dette er laget som ligger på 3. plass på tabellen, og jeg hadde regnet med tøff motstand.

Slik ble det også. Buvik lå veldig lavt den første omgangen, og Strindheim fikk spille mye ball på Buviks banehalvdel.

Spillet bølget frem og tilbake i hele omgangen, men Strindheim kom sjelden til farlige avslutninger, mens Buvik scoret 3 etter dødballer og litt tilfeldigheter.

Buvik fikk også en ny scoring i midten av 2. omgangen, men byttet ut mye av laget, og jeg synes det er greit på stillingen 4-0.

Men også i denne kampen miste laget taket på kampen med alle byttene, og de slipper inn et mål på slutten av kampen.

Det er nok riktig å gi «benken» spilletid i kamper der laget leder med 4 mål, men i jevnere kamper bør byttene komme som en konsekvens av skader eller utslitte spillere.

Poengene var viktigst i disse 2 kampene, og Buvik klatret litt bort fra nedrykksspøkelset.

Jeg savner nå en klar spilleplan. Det er litt tilfeldigheter i det som foregår på banen.

Jeg så helt klare planer for spillet i 2021, men dette savner jeg i år.

Det ser ut til at laget som var tippet blande topplagene i år, og det burde de ha vært, da det stort sette er de samme spillerne med noen forsterkninger på laget.

Laget bør evaluere året sesong på en ærlig og tøff måte, og komme sterkere tilbake neste sesong.