Avsluttet sesongen med stil.

12. oktober 2019

Buvik avsluttet sesongen med en solid 6-0 seier over Byneset som dermed rykker ned i 6. divisjon

Buvik har vist i hele sesongen at de er avdelingens beste lag.

Vårsesongen endte med 1 tap borte for Trønder-lyn, og en uavgjort borte mot byneset, men etter ferien har laget vist flott form og vunnet samtlige kamper.

9 seire og en målforskjell på 48-9 på hjemmebane er bare imponerende.

Nå gjenstår det vel kamper om kretsmesterskapet i 5. divisjon, der laget kan møte NTNUI 2, eller Åfjord som begge har vunnet sine avdelingen.

Så blir det spennende å se utover høsten/vinteren om Helland fortsetter som trener et tredje år, etter at han har gjort det han ble hentet til Buvik for.

Hellen skulle bidra til å snu den negative trenden Buvik var i, der laget hadde rast fra 2. divisjon til 5. divisjon på 4 år.

Han lyktes neste det første året, 2018. men ende de på en flott 2. plass bar Svorkmo.

Så blir det også spennende å se om laget beholder sine unge talenter, og om de 2 Hemne spillerne fortsetter, og om laget klarer å hente et par forsterkninger.

Dette er helt avgjørende for om laget skal lykkes det førte året i 4. divisjon.

Så blir det mange flotte nabo oppgjør i neste års 4. divisjon, der vi kan møte: Heimdal, Rennebu; Kil/Hemne, Svorkmo og Orkla 1 eller 2, og Meldal har fortsatt en liten mulighet til å berge plassen.

At det er viktig å beholde de 2 Hemne spillerne Pål Fredrik Simonsen og Daniel S Krogstad viser scorings statistikken, der Pål Simonsen er toppscoret med 16 fulltreffere og Daniel S Krogstad fant nettmaskene 14 ganger. Tom Framnes og ung gutten Marcus Nuang scoret begge 11 mål, og kaptein Even Nilsen avsluttet med10..